Nieuws

Op deze pagina zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen te vinden. Deze nieuwste ontwikkelingen belichten zowel de politieke, financiële en technologische factoren in de markt. 

Nieuwste ontwikkelingen van zonnepanelen
mei 31, 2022
Hybride warmtepomp verplicht bij vervanging CV-ketel vanaf 2026

Vanaf 2026 wordt minstens een hybride warmtepomp verplicht bij vervanging van cv. Dit zal er aan bijdragen dat Nederland een stuk energiezuiniger gaat leven.

Lees meer
mei 5, 2022
Record maand voor zonnepanelen!

De maand april was een bijzondere maand voor de Nederlandse energietransitie. Voor het eerst in de geschiedenis is er een dag genoteerd waar er meer stroom is opgewekt dan verbruikt.

Lees meer
april 20, 2022
BTW op zonnepanelen verdwijnt definitief!

Nu de energieprijzen door het dak gaan lijkt de overheid water bij de wijn te willen doen om zonnepanelen voor iedereen toegankelijk te maken. De overheid wil af van de BTW heffing op zonnepanelen.

Lees meer

Wil je weten welke gevolgen deze nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen voor jou betekenen? Neem vooral contact met ons op!

Neem contact op!Terug naar boven ↑
© 2022 Professorpaneel
KvK-nummer: 86104101
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram