Nederland naar duurzame energie

Professor Paneel helpt jou om de overgang naar duurzame energie te vergemakkelijken. Onze missie luidt dan ook: De Nederlandse consument helpen verduurzamen, door het aankoopproces van de consument transparanter en eenvoudiger te maken. De verduurzaming begint bij je eigen huis!

Steeds meer mensen in Nederland zijn geïnteresseerd in het verduurzamen van hun huis en omgeving. Professor Paneel gaat je hierbij begeleiden.

Wie zijn wij?

Professor Paneel is opgericht door drie jonge ondernemers die het tijd vonden voor meer transparantie in de zonnepanelenmarkt. Tijdens de start van de minor ondernemerschap hebben we onze passie voor duurzaamheid en de energietransitie samengebonden en besloten hier iets mee te doen. Op deze manier maken we de energietransitie eenvoudiger en leggen we de drempel om te verduurzamen een stukje lager. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan de klimaatdoelen die zijn opgesteld voor 2050.

Begeleiding naar duurzame energie

Wij bieden op de website de informatie die jij als consument nodig hebt over zonnepanelen. De nodige tips & tricks en de do’s & dont’s. Daarnaast houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt, denk hierbij aan technologische, financiële en politieke ontwikkelingen.

De vergelijkingstool helpt jou beslissen welke zonnepanelen jij nodig hebt en wie jou deze panelen kan aanbieden. Deze vergelijking wordt gemaakt aan de hand van een aantal parameters. Je kan filteren op jouw wensen en behoeften om zo de juiste zonnepanelen en leveranciers met elkaar te vergelijken. Op deze manier vind je het juiste zonnepaneel en de juiste leverancier die bij jouw wensen en behoeften passen!

Vergelijk zonnepanelen!

Ons Team

Mitchel Kiewitt - Over Ons - Duurzame energie

Mitchel Kiewitt

Aaron Verberne -  Over Ons - Duurzame energie

Aaron Verberne

Noah Levinson - Over Ons - Duurzamen energie

Noah Levinson

Wil jij weten wat hoe wij jou kunnen helpen? Neem vooral contact met ons op!

Neem contact op!Terug naar boven ↑
© 2022 Professorpaneel
KvK-nummer: 86104101
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram